Zalm met paprikasaus uit de oven

In mijn recepten zie je regelmatig vis voorbij komen, dat heeft natuurlijk een reden. Naast het feit dat ik het ontzettend lekker vind, bevat vis ook nog eens hele gezonde stofjes. Bovendien is het makkelijk te bereiden en staat het binnen een half uurtje op tafel!...

Lees meer

Glutenvrije zoete aardappel gnocchi met pesto

Heb je een vriendenavondje gepland? Of juist een avond met het gezin op de bank? Dan is deze glutenvrije zoete aardappel gnocchi een leuk gerecht om iedereen te imponeren! Niet moeilijk om te maken, maar het vergt wel wat voorbereidingstijd. Gezonde gnocchi Gnocchi,...

Lees meer

Wat zijn goede en slechte voedselcombinaties?

Heb jij regelmatig last van buikpijn, maagzuur of misselijkheid direct na het eten? Dat kan te maken hebben met het eten van verkeerde voedselcombinaties. Sommige voedselcombinaties gaan namelijk slecht of juist erg goed samen. In deze blog neem ik de do’s en dont’s...

Lees meer

Hoe je verpakkingen op de juiste manier leest

Tegenwoordig is het niet vreemd dat mensen in de supermarkt uren naar een verpakking zitten te staren. Onze huidige maatschappij is gefocust op het tellen van calorieën, koolhydraten, vetten en eiwitten. Maar heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe onze opa’s en oma’s...

Lees meer

Spinazie-ei pannenkoeken

Volwaardige maaltijd Een maaltijd maak ik graag zo compleet mogelijk. Dat betekent dat het in ieder geval een volwaardige eiwitbron, een grote portie groente (ten minste 200 gr.) en goede vetten (omega 3 en 9) moet bevatten. Daarom zijn deze spinazie-ei pannenkoeken...

Lees meer