Gezond afvallen

Afvallen en met name afblijven is een moeilijk en langdurig proces. Veel mensen hebben verschillende diëten geprobeerd om van hun overtollige kilo’s af te komen, maar zonder lange termijn resultaat. Vaak eindigen ze zelfs met meer kilo’s. Deze diëten richten zich op het zo snel mogelijk afvallen, waarbij niet gekeken wordt naar de voedingsmiddelen die er voor zorgen dat je lichaam zich vanbinnen herstelt. Als jouw darmen namelijk niet in balans zijn, kunnen niet alle voedingsstoffen worden opgenomen en zal je sneller energie opslaan in de vorm van vet. Door middel van natuurlijke voeding in de juiste verhouding zullen je darmen zich langzaam herstellen en zal je geleidelijk gewicht verliezen. Hierbij ga je beetje bij beetje je levensstijl aanpassen en zorgen we ervoor dat je niet meer in je oude patroon gaat vervallen.

Hoe gaat het in zijn werk

Het is een traject van c.a. 6 maanden, met 1 intakegesprek en 3 vervolggesprekken verspreid over deze periode. Allereerst bespreken we tijdens een intakegesprek jouw huidige voedings- en leefstijlpatroon, met behulp van een voedingsdagboek en vragenlijst. Aan de hand hiervan krijg je de eerste adviezen waar jij mee aan de slag kunt. Na de intake krijg je een samenvatting op de mail, samen met een aantal leuke recepten. In de vervolggesprekken bouwen we stapsgewijs deze adviezen op, totdat je een gezond voedingspatroon hebt bereikt. Eentje die bij jou past en die je vol kunt houden. Gedurende het hele traject zal ik jou bijstaan, je kunt mij 24/7 bereiken per WhatsApp of per mail voor al jouw vragen.

Let op; je krijgt geen voedingsschema met precies uitgeteld wat je per dag moet eten. Je krijgt een aantal leefregels, binnen deze leefregels kun je zelf bepalen hoe jij eet en beweegt.

Afgelopen zomer heb ik de keuze gemaakt om wat aan mijn levensstijl te gaan doen, waaronder gezond eten en daardoor beter voor mijzelf zorgen. Toen kwam ik een actie van Sharona tegen en heb ik haar gevraagd of ze mij hiermee wilde helpen. Sharona luistert goed naar je wensen en doelen qua voeding en levensstijl. Ondertussen ben ik bijna 5 maanden verder en is mijn voedingspatroon volledig veranderd. Ik eet gezond met gelukkig af en toe een wijntje. Door deze verandering ben ik zelfs ruim 10 kg afgevallen, en we gaan door. Sharona, bedankt!

Nynke