Welkom, leuk dat je er bent!

Mijn naam is Sharona en ik ben orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur. Al sinds een aantal jaar heb ik een enorme interesse voor het menselijk lichaam, zodoende heb ik de opleiding fysiotherapie (aan het Avans Hogeschool – Hbo-opleidingen) gedaan. Door de jaren heen is mijn passie echter verschoven naar de binnenkant van het menselijk lichaam. Dat heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik de opleiding natuurvoedingsadviseur (aan het CIVAS Opleidingen. Haal meer uit jezelf!) en orthomoleculaire verdieping (aan het Ortho Health Foundation | (sohf.nl)) heb gevolgd.

Ondanks dat ik altijd veel heb gesport, voelde ik mij nooit fit. Ik had altijd veel buikklachten en had moeite met in slaap komen. Toen ik ben gestart met orthomoleculaire voeding verdwenen deze klachten beetje bij beetje. Met behulp van kleine voedingsaanpassingen voel ik me nu 100% beter en sport ik nu minder met hetzelfde resultaat.

Dat betekent niet dat heel mijn leven nu om voeding draait. Ik heb naast voeding ook nog een enorme passie voor kitesurfen. Als kitesurfster trotseer ik de wind en probeer ik zo hoog mogelijk de lucht in te komen. Ook ben ik een liefhebber van reizen en wil ik zoveel mogelijk van de wereld zien. Zo ben ik voor langere tijd in Afrika, Centraal-Amerika en Latijns-Amerika geweest. Deze passies heb ik gecombineerd tot een reisorganisatie, waarin ik gezondheidsreizen organiseer. Zie ook; Fit&FoodTravels; actieve vakanties en gezondheidsreizen waarbij lekker en gezond eten centraal staat! (fitandfoodtravels.com)

Ons lichaam zit ontzettend moeilijk in elkaar, daarom is het vaak lastig om de oorzaak van je gezondheidsklachten te vinden. Dit is echter zeker niet onmogelijk, ik help jou dan ook graag om weer energiek en fit te worden!